Over Berkenbosch Groentechniek

0

Vakbekwaam

Berkenbosch Groentechniek is een groen bedrijf, dat zijn ervaring heeft opgedaan bij ‘groen-experts’. Het professioneel bezig zijn met tuinen heeft een schep ervaring opgeleverd, die nu gedeeld wordt in het bedrijf door een ploeg enthousiaste tuintechnici.

Persoonlijk en kwaliteitsgericht

Een goede organisatie van de werkzaamheden is kenmerkend voor Berkenbosch Groentechniek. Op tijd dingen doen, die gedaan moeten worden. Met visie op en de nodige ervaring in groenvoorziening. Persoonlijke service en begeleiding zijn daarbij vanzelfsprekend en niet te vergeten duidelijkheid en openheid in zakelijke en financiële aspecten.

Bij Berkenbosch Groentechniek staat kwaliteit centraal. Wij leveren degelijk werk dat ook op lange termijn zijn waarde behoudt.

Filosofie

De drijvende kracht achter Berkenbosch Groentechniek is A.J. Berkenbosch. Een creatieve hovenier die voor topprestaties gaat. De filosofie achter de aanpak van Berkenbosch Groentechniek heeft niets ingewikkelds.

Directeur A.J. Berkenbosch zegt hierover:
“Je moet gewoon je werk doen. De zaken grondig aanpakken, zonder al te lyrisch te doen over het vak. Want het groenvak is een nuchter vak. Je moet handelen vanuit hoe je zelf bent en hoe je het vak ziet en natuurlijk altijd kritisch blijven over je eigen werk. Jezelf blijven verbeteren is een must.”

Comments are closed.